Terapia Gestalt en Madrid Gestalt therapy in Madrid
                     Terapia Gestalt en Madrid                                    Gestalt therapy in Madrid                                            

Gestalt therapeut in Madrid - Vanessa Miër

Master in Integratieve Gestalttherapie door Santa Fe University in Aguascalientes, Mexico.Geschoold Gestalt Therapeut. Gekwalificeerd door het Instituut van Therapie en Psychology in Madrid, Spanje (Training onderschreven de Spaanse Gestallt Therapie Associatie, alsmede door de Europese associatie voor Gestallt Therapie), Geschoold in het practiseren van Klinische Gestalt Therapie door het Intituut voor Therapie en Psychology in Madrid, Spanje. Geschoold in Ontwikkelings Somatische Psychotherapie door het Instituut voor Somatische Studies in New York, U.S.A.  Opgeleid in therapie voor koppels en relaties aan het Gestalt Centre in Londen, Verenigd Koninkrijk. 

 

Bachelor's Degree in International Business van de Cuauhtémoc universiteit in Aguascalientes, Mexico en een Associate's Degree in Business management / Applied Science van het Morton College in Cicerco, Illinois, U.S.A.

 

Vertaler van Gestalt Artikelen en seminars, conferenties en Workshops in Spanje en daarbuiten.

 

Ik ben geboren in Mexico in 1974 en ben daar opgegroeid; Ik ben ge-emigreerd toen ik 16 jaar oud was.  Naast Spanje, heb ik , in de Verenigde Staten, Nederland en Duitsland gewoond. Mijn ervaring als therapeut bestaat voornamelijk uit het werken met Expats in een multi-culturele omgeving. Naast mijn eigen praktijk, heb ik samen gewerkt binnen verschillende organisaties voor Immigranten in Madrid.  


Ik ben lid van de Spaanse Gestalt Therapie Associatie (AETG).  Ik spreek Spaans, Engels, Nederlads en Duits. Ik werk in het Engels en Spaans. 


Llamar

E-mail

Cómo llegar