Terapia Gestalt en Madrid
 Terapia Gestalt en Madrid                                            

Ontwikkelings somatische  psychotherapie

Ontwikkelings Somatische Psychotherapie is een relationeel en bewegingsgeorienteerde benadering van psychotherapie binnen het Gestalt Therapy framework.


Geinspireerd door het werk van Ontwikkelingspsychologen en somatische behandelaars, Ontwikkelings Somatische Psychotherapie, is een blauwdruk voor het begrijpen van, en werken met vroege psychologische blokken, omdat deze zich mengen het hier-en-nu van de therapie. Verwijzing naar bewegingspatronen is vooral krachtig wanneer deze worden begeleid door de hedendaagse ontwikkelingstheorie.


Voortschrijdende nonverbale interacties met onze primaire verzorgers, gedurende het eerste jaar van ons leven, geeft een relationele fundering, dat aanwezig is, in ons dagelijks leven als volwassene alsmede in de pschygotherapie. Ondanks dat houding, gedrag, gebaren, tred en ademhalingspatronen na verloop van tijd zijn veranderd tijdens ons leven als volwassene, de fundering die is gelegd in onze eerste levensjaar, blijft gewoonweg zichtbaar en beschikbaar. Verwijzen naar deze patronen binnen een Psychotherapeutische sessie is bijzonder krachtig.

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar